8 Ağustos 2007 Çarşamba

Youth Republic



Youth Republic üniversitelilerin çok uzak olmadığı bir marka, YouthRep olarak bilinmeseler de yaptıkları bir çok aktiviteyi gören,duyan, katılan bir çok üniversiteli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki elimde somut bir veri yok:)


Gelelim bloglarına; bloğun ismi Bulaşıcı Delilik. Bulaşıcı Delilik Ağustos 2006'dan bu yana yayında ve yaklaşık 4-5 aydır da takip ettiğim bir blog. Blog yazarları ajans çalışanları ve serbestçe yazıyorlar. Ajans Çalışanları kendilerine "Deliler" diyorlar ve isim ile bile sıcak bir tanışma vaadi veriyor.

Blog konuları:
olarak kategorilendirilmiş. Bir ajans bloğu olmanın dışında bir pazarlama bloğu olarak da rahatlıkla takip edilebilecek bir blog.

İsmini özellikle en son yaptıkları fikir insanı ilanıyla daha çok kişiye duyurduğunu düşünüyorum. Bu ilandan önce de bulaşıcı delilikte çeşitli iş ilanları yer alıyordu fakat bu ilanla hedeflediğinin de üstünde olduğunu tahmin ettiğim bir kitleye ulaştı. Bu ilan yayınlandıktan sonra Ajansın patronu Serhat etkili bloggerlara mail yoluyla bu haberi iletmiş ve yazmaya değer bulan Tunç Kılınç-Fikir Atölyesi, Onur Yüksel-BrandBox, Fırat Yıldız- elmaaltshift , Alemşah Öztürk-Antifit gibi popüler bloglarda ve tahminimce diğer bir çok blogda da kendine yer bulan bu ilan Türkiye'de blogların etkisinin rahatlıkla görülebileceği nadir olaylardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Bence bu ilanla yaratıcı kişilerin başvurularının alınmasının yanı sıra bloğun ve firmanın takip edilirliğine de önemli katkı sağlanmış oldu, YouthRep bir taşla bir kaç kuş birden vurdu, Şu anda bir çok kişinin takip listesinde olarak hem aktivitelerini daha çok kişiye duyurabilecek hem de aradığı fikir insanını rahatlıkla bulabilecektir.








Sıradaki Bloglar:
Alphan Manas Teknoloji Holding CEO
Çağlayan Arkan Microsoft Türkiye CEO
Siz de burda yer alması gereken bloglar biliyorsanız lütfen haberdar edin:)

Hiç yorum yok: